Team building

Timski rad je glavni pojam team buildinga. Kako bi se poboljšala međusobna komunikacija, te suradnja članova jednog poslovnog kolektiva idealna je prilika provesti zajednički izlet ili vikend u okruženju u prirodi. Aktivnosti su osmišljene tako da konačni rezultat cijelog tima ovisi o svakom pojedinom članu.

U Slavoniji i Baranji organiziramo za Vas na nekoliko lokacija igre u prirodi i nezaobilaznu zajedničku zabavu. Predlažemo Vam nekoliko osnovnih igara na osnovu kojih ćemo za Vas po upitu sastaviti program.

KANUI
Na području ritova i rukavaca Drave i Baranje natjecat ćemo se u veslanju kanuima. Naš iskusni skiper izvršit će za sudionike kratku obuku veslanja, te podijeliti obveznu sigurnosnu opremu. Veslanje u trajanju od jednog do dva sata pružiti će puno smijeha, zabave i razvijanja natjecateljskog duha. Po završetku slijedi proglašenje pobjednika (natječu se parovi i ekipe), podjela nagrada i kratka okrjepa. Ukupno trajanje 2-3 sata.

BICIKLI
Ekipno natjecanje u vožnji bicikla kroz predjele baranjskih sela, uz rukavce i šumu (kombinacija asfalta i terenske vožnje). Ukupno trajanje 2 sata.

PAINTBALL
Podjela sudionika u dvije ekipe. Upoznavanje s temom igre. Igra se odvija na užem području šume i uz dio rita. Ukupno trajanje igre je 2 sata.

PRONAĐITE SLAVONSKO - BARANJSKI KULEN - ORIJENTACIJA I ZAPAŽANJE

Sudionici se dijele u više ekipa. Svaka broji 3 člana. Dobiva se GPS pozicija i fotografija točke koja se mora pronaći. Ekipe uz razne terenske prepreke svladavaju daljinu od cca 5-6 kilometara. Po pronalaženju točke uz pomoć GPS uređaja i točnu poziciju preko fotografije pronalaze skriveni kulen. Proglašenje pobjednika i zajednička degustacija slavonsko-baranjske delicije.

Po završetku terenskih igara slijedi obilazak vinskog podruma, degustacija i zajedničko druženje uz poznati fiš paprikaš, čobanac i tradicionalne tamburaše ili cigansku glazbu.

Programi se mogu sastaviti kao jednodnevni ili dvodnevni. Predlažemo da spavanje za Vas organiziramo na seoskim gospodarstvima. Pozovite nas, a mi ćemo prema Vašim mogućnostima i željama složiti i organizirati program. Povratak na posao poslije zajedničkog druženja biti će lakši i uspješniji.

Radujemo se vašem pozivu i zajedničkom druženju!

Kontaktirajte nas

Turistička agencija Cetratour
Ivana Gundulića 61a, 31000 Osijek
OIB: 38461831469
Email: info@cetratour.hr
Facebook: www.facebook.com/Agencija.Cetratour
Telefon: +385 (0)31/372 920
Fax: +385 (0)31/372 855

Korisni linkovi

Turistička zajednica
Turistička zajednica grada Osijeka

Kopački rit
Nacionalni park Kopački Rit

Osijek-Online.com
Informativni internet portal grada Osijeka

Facebook